ons team

De gespreksleiders van Intervisiehuis die zowel de online intervisies als de intervisies op locatie begeleiden.
Willem Jan Ausma

Mr Willem Jan Ausma

Willem Jan is 25 jaar advocaat en oprichter van Ausma De Jong Advocaten te Utrecht en als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten en de politieacademie. Hij geeft gastcolleges/lezingen en treedt geregeld op in de media als gast bij WNL en RTV Utrecht. Verder is hij auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht en blogger bij het blad Mr..

Zijn specialisatie zijn (complexe) moordzaken en andere levensdelicten en heeft al veel cliënten terzijde gestaan in spraakmakende zaken. Tegenwoordig begeleidt hij ook als coach advocaten en juristen.

Willem Jan is geregistreerd als Gespreksleider bij de Orde van Advocaten

 

Mr Pauline Gevaerts

Pauline Gevaerts is 25 jaar advocaat en gespecialiseerd in het familierecht. Zij werkt als advocaat mediator, collaborative lawyer en coach, vanuit haar eigen kantoor in Bussum; Gevaerts Family Law & Mediation.

Pauline heeft jarenlange ervaring met (complexe) scheidingen van particulieren en ondernemers en is onder meer lid van de vereniging van Familierecht-en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), waarbinnen zij sinds 2013 als erkend gespreksleider intervisie optreedt.

Pauline is geregistreerd als Gespreksleider in het register van gespreksleiders bij de Orde van Advocaten.

Mr Pauline Gevaerts
Mr Maarten Kamp

Mr Maarten Kamp

Maarten Kamp (1974) is advocaat te Amsterdam bij Blumstone LLP en is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het bestuursrecht: hij heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen ter zake van het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu), subsidies, openbare orde en veiligheid, handhaving en toezicht. Sinds maart 2019 zit hij tevens in het College van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten. 
 
Maarten heeft een coachende stijl bij het begeleiden van intervisies en hecht sterk aan een veilige omgeving voor de deelnemers.
Maarten is geregistreerd als gespreksleider bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Mr Anton-Pieter van Logtestijn

Anton-Pieter (oud advocaat en onder meer voormalig hoofd juridische zaken en compliance a.s.r. Nederland) heeft geruime ervaring bij het begeleiden van intervisie. Zo begeleidde hij honderden medisch specialisten en advocaten, leidde hij advocaten namens de NOvA op tot erkend intervisiebegeleider en heeft hij voor het NGB trainingen Begeleiden gestructureerd intercollegiaal overleg gegeven voor advocaten in loondienst.

Anton-Pieter is geregistreerd als gespreksleider bij de Algemene Raad
Mr Anton Pieter van Logtestijn
Mr Jan Willem Menkveld

Mr Jan Willem Menkveld

Jan Willem Menkveld (geboren in 1964) is sinds 1996 advocaat en heeft ervoor gekozen om specialist te zijn op het gebied van het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Hij is een belangenbehartiger pur sang maar dat neemt niet weg dat een win/win situatie, waarin de belangen van de wederpartij worden meegewogen, vaak de beste oplossing is.

Jan Willem is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en is geregistreerd als Gespreksleider bij de Orde van Advocaten. 

Gekozen intervisies Intervisie verwijderd. Terug
  • U heeft nog geen intervisie gekozen