Online intervisie Familierecht
16 december 2021

108,00 (excl. BTW)

Intervisie familierecht voor advocaten 16 december 2021

6 plekken beschikbaar

Rechtsgebied: Gespreksleider:

Familierecht | online intervisie advocaten| 2 uur

Datum: Donderdag 16 december 2021

Tijd: 13.00-15.00 uur

Locatie: Achter je computer

Opleidingspunten: 2 (kwaliteitstoetsen) en 2 (niet-juridisch)

De bijeenkomst duurt twee uur en staat onder leiding van een gespreksleider die zich heeft aangemeld voor het register van gespreksleiders bij de Orde van Advocaten.

Voorbereiding:

  1. Iedere deelnemer mag vooraf dilemma’s /vragen over het eigen functioneren, de praktijkvoering of praktijkuitoefening mailen zodat de gespreksleider deze kan inbrengen tijdens de intervisie.
  2. Iedere deelnemer ontvangt voor aanvang van de intervisie een geheimhoudingsverklaring waarin de reikwijdte van de geheimhouding van hetgeen tijdens de intervisie wordt besproken is opgenomen. Deelnemers dienen voor de start de geheimhoudingsverklaring ondertekend te hebben toegestuurd aan Intervisiehuis. Zonder een getekende geheimhoudingsverklaring kan niet worden deelgenomen aan de intervisie.

De intervisie:

Tijdens het overleg bespreken de advocaten dilemma’s en kunnen zij vragen over het eigen functioneren, de praktijkvoering of praktijkuitoefening inbrengen. De bespreking ziet op de houding en het gedrag van de advocaat, maar wel met betrekking tot de inhoud van een zaak of de wijze waarop de praktijkvoering is vormgegeven.

Na afloop:

De gespreksleider bevestigt ieders deelname in een bewijs van deelname met een korte, niet inhoudelijke, omschrijving van hetgeen aan de orde is gekomen.

Certificaat en opleidingspunten:

Na afloop van de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Gespreksleider: Danielle van den Hoogen

Danielle is sinds 1997 werkzaam als advocaat. Na gewerkt te hebben op een middelgroot en Zuidas kantoor, werkt zij als advocaat-ondernemer in haar eigen praktijk (familie -en strafrecht). Daarnaast is ze sinds 2004 minimaal één dag per maand werkzaam als rechter plaatsvervanger bij de rechtbank Noord- Holland.

Als het kan zwemt Danielle ieder dag minimaal een kilometer, het liefst in open water.

Danielle is geregistreerd als Gespreksleider bij de Orde van Advocaten

 

Gekozen intervisies Intervisie verwijderd. Terug
  • U heeft nog geen intervisie gekozen