Online intervisie
1 december 2021

108,00 (excl. BTW)

2 plekken beschikbaar

Rechtsgebied: Gespreksleider:

Strafrecht | online intervisie | 2 uur

Datum: Woensdag 1 december 2021

Tijd: 9.30-11.30 uur

Locatie: Achter je computer

Opleidingspunten: 2 (kwaliteitstoetsen) en 2 (niet-juridisch)

De bijeenkomst duurt twee uur en staat onder leiding van een gespreksleider die zich heeft aangemeld voor het register van gespreksleiders bij de Orde van Advocaten.

Voorbereiding:

  1. Iedere deelnemer mag vooraf dilemma’s /vragen over het eigen functioneren, de praktijkvoering of praktijkuitoefening mailen zodat de gespreksleider deze kan inbrengen tijdens de intervisie.
  2. Iedere deelnemer ontvangt voor aanvang van de intervisie een geheimhoudingsverklaring waarin de reikwijdte van de geheimhouding van hetgeen tijdens de intervisie wordt besproken is opgenomen. Deelnemers dienen voor de start de geheimhoudingsverklaring ondertekend te hebben toegestuurd aan Intervisiehuis. Zonder een getekende geheimhoudingsverklaring kan niet worden deelgenomen aan de intervisie.

De intervisie:

Tijdens het overleg bespreken de advocaten dilemma’s en kunnen zij vragen over het eigen functioneren, de praktijkvoering of praktijkuitoefening inbrengen. De bespreking ziet op de houding en het gedrag van de advocaat, maar wel met betrekking tot de inhoud van een zaak of de wijze waarop de praktijkvoering is vormgegeven.

Na afloop:

De gespreksleider bevestigt ieders deelname in een bewijs van deelname met een korte, niet inhoudelijke, omschrijving van hetgeen aan de orde is gekomen.

Certificaat en opleidingspunten:

Na afloop van de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Gespreksleider: mr Willem Jan Ausma

Willem Jan is 25 jaar advocaat en oprichter van Ausma De Jong Advocaten te Utrecht en als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten en de politieacademie. Hij geeft gastcolleges/lezingen en treedt geregeld op in de media als gast bij WNL en RTV Utrecht. Verder is hij auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht en blogger bij het blad Mr..

Zijn specialisatie zijn (complexe) moordzaken en andere levensdelicten en heeft al veel cliënten terzijde gestaan in spraakmakende zaken. Tegenwoordig begeleidt hij ook als coach advocaten en juristen.

Willem Jan is geregistreerd als Gespreksleider bij de Orde van Advocaten

Gekozen intervisies Intervisie verwijderd. Terug
  • U heeft nog geen intervisie gekozen